Celebrem la castanyada. mengem castanyes, moniatos i panellets.
Fem Panellets:
Ingredients per fer panellets:
1/2 kg d'ametlla mòlta
1/2 quilo de sucre
1 ou
150 gr de moniato
Per guarnir-los
250 gr de pinyons
250 gr d'atmetlla trossejada
250 gr de coco ratllat
250 gr d'encenalls de xocolata
1 ou
Preparació:
Rentar-se les mans.
Pelar les patates bullides i aixafar-les.
Afegir l'ametlla, el sucre i una mica de pell de llimona ratllada a les patates aixafades.
Barrejar la massa.
Fer boletes.
Rebossar les boles amb els pinyons, xocolata o amb coco.
Pintar els panellets que porten pinyons amb el rovell d'ou.
Coure al forn a uns 250 graus durant 8 o 10 minuts.
Aquest matí ens hem posat a fer de cuiners, ens hem rentat les mans i hem començat a pelar les patates i despré a aixafar-les.
Un cop teníem això fet, hem barrejat els altres ingredients per a fer la massa. Hem afegit l'ametlla molta, el sucre i la ratlladura d'una llimona.
A continuació hem començat a fer els panellets amb diferents guarniments i formes, els hem portat al forn....... i han quedat així de bé!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario