Buscar este blog

Tots Sants, la festa de la tardor


Celebrem la castanyada. mengem castanyes, moniatos i panellets. 

Fem Panellets:

Ingredients per fer panellets:

     1/2 kg d'ametlla mòlta
     1/2 quilo de sucre
     1 ou
     150 gr de moniato
   
Per guarnir-los
     250 gr de pinyons
     250 gr d'atmetlla trossejada
     250 gr de coco ratllat
     250 gr d'encenalls de xocolata
       1 ou




Preparació:

     Rentar-se les mans.
     Pelar les patates bullides i aixafar-les.
     Afegir l'ametlla, el sucre i una  mica de pell de llimona ratllada a les patates aixafades.
     Barrejar la massa.
     Fer boletes.
     Rebossar les boles amb els pinyons, xocolata o amb coco.
     Pintar els panellets que porten pinyons amb el rovell d'ou.
     Coure al forn a uns 250 graus durant 8 o 10 minuts.


     Aquest matí ens hem posat a fer de cuiners, ens hem rentat les mans i hem començat a pelar les patates i despré a aixafar-les.
     Un cop teníem això fet, hem barrejat els altres ingredients per a fer la massa. Hem afegit l'ametlla molta, el sucre i la ratlladura d'una llimona.
     A continuació hem començat a fer els panellets amb diferents guarniments i formes, els hem portat al forn....... i han quedat així de bé!!!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario